tap to open sidebar
tap to close sidebar

COOL

Vinul compatibil cu zodia ta
COOL

Vinul compatibil cu zodia ta

14 iun 2016 comentarii

E scris în stele ce vin ţi se potriveşte.

Marrissa A. Ross, de la Wine All The Time's şi editor la Bon Appetit, a găsit vinul pereche pentru fiecare zodie, noteaza harpersbazaar.com.

Pregătiţi paharele!

Berbec -  Orange Wine 

Berbecii nu se pot pierde în mulţime, aşa că într-o lume a vinurilor albe şi roşii, ei trebuie să iasă în evidenţă, iar pretenţiosul orange wine li se potriveşte perfect. Deşi este practic un vin alb, orange wine este tratat ca unul roşu, rezultând culoarea soarelui la apus şi un gust foarte intens, taninos. Felul inovativ în care este produs se mulează perfect personalităţii berbecului care apreciază atât de mult originalitatea.

Taur - Barolo

Tu înţelegi mai bine ca oricine că nu poţi grăbi perfecţiunea. Şi de asemenea, îţi place mult să te bucuri de lucrurile fine, delicate, iar lumea veche a vinurilor este ideală pentru tine. Adesea numit "Regele vinurilor", Barolo este păstrat în pivniţă trei ani de zile, înainte de a fi scos la vânzare, ceea ce scoate în evidenţă aroma condimentată şi fructată. În plus, ca şi taurii, îmbătrâneşte frumos.

Gemeni - Chenin Blanc

Gemenilor le place să experimenteze tot ceea ce viaţa le poate oferi, rutina îi plictiseşte de moarte, aşa că au nevoie de un vin la fel de versatil ca gusturile lor. Chenin Blanc este revigorant., atât dulce cât şi sec, iar aromele de măr, miere şi flori de portocale se potrivesc perfect cu aproape orice, de la coaste de porc la sushi.

Rac -  Zinfandel

Racii sunt percepuţi la prima vedere ca persoane mai dificile, însă odată ce ai apucat să-i cunoşti vei descoperi unii dintre cei mai tandri şi primitori oameni din jurul tău. Iar un zinfandel este exact la fel. Dacă bei o gură imediat ce ai deschis sticla tot ce simţi la început este gust de alcool. Lasă-l 30 de minute să se decanteze, iar aromele de fructe de pădure şi lemn dulce îţi vor delecta şi încălzi papilele.

Leu - Şampanie

Leul este despre a trăi şi a sărbători viaţa bună, aşa că nu i se putea potrivi altceva. Un pahar cu şampanie se mulează perfect pe personalitatea lui de extrovert. Cava este un vin spaniol spumant care vă poate anima excelent.

Fecioara - Pinot Noir

Fecioarele apreciază atenţia la detaliu şi exact aşa e făcut Pinot Noir. Strugurii sunt atât de delicaţi.

Balanţă - Riesling

Toată lumea se gândeşte la Riesling ca la un vin dulce, dar de fapt se potriveşte cu aproape orice, chiar şi cu mâncărurile picante. Rieslingul refectă abilitatea balanţelor de a se înţelege bine cu oricine. Cu el nu poţi da greş, indiferent de ce e în meniu.

Scorpion - Cabernet Sauvignon

Scorpionii sunt senzuali şi au nevoie de un vin la fel de fierbinte. Multi nu ar putea să-ţi spună ce-i obsedează cu privire la acest vin cu aromă de cireşe şi tabac, ştiu doar că alura de mister este pur şi simplu ademenitoare.
 
Săgetător - Teran

Îţi place să fii conectat cu lumea, iar acest vin sloven cu savoare unică îţi dă această oportunitate. Este foarte corpolent, are un jucăuş gust de prune şi un indiciu de fier pe care mai mult ca sigur nu l-ai simţit până acum. O singură înghiţitură şi vei vrea să faci tuturor cunoştinţă cu el.

Capricorn - Bordeaux

Capricornilor le place să fie mereu la modă, iar Bordeaux este vinul nemuritor, un clasic pe care te poţi baza oricînd. Şi pentru această zodie care apreciază calitatea şi consistenţa, Bordeaux este perfect.

Vărsător - Vinul Biodinamic 

Vărsătorii sunt cunoscuţi pentru viziunile progresiste, umanitare şi le place să încerce mereu lucruri noi. Stat este ideal în acest context. Un vin cu o aromă pătrunzătoare, uşor acrişor, mai apropiată de bere mai degrabă decât de un vin roşu. Răceşte-l 30 de minute la frigider înainte să-l bei şi va deveni băutura ta preferata vara aceasta.

Pesti - Pétillant-Naturel 

Nu-ţi place să fii etichetat, să stai cu capul în cutie, îţi place să fii tu. Iar vinul care ţi se potriveşte pune în încurcătură pe toată lumea şi invită la ghicit. Pétillant-Naturel este sora şampaniei. Aciditatea sa nu este agresivă, nu are zăhar, iar asta îi dă o aromă vioaie de lămâie, care se potriveşte cu spiritul tău liber şi iubitor.
 

 

 

vinuri zodii