tap to open sidebar
tap to close sidebar

FRESH

Gazpacho cu pepene roşu şi roşii
FRESH

Gazpacho cu pepene roşu şi roşii

31 mai 2017 comentarii

Vara aceasta profitaţi din plin de pepenele roşu. Ideală pentru zilele călduroase, această reţetă nu este numai delicioasă ci şi foarte uşor de făcut.

Ingrediente:

300 grame pepene roşu fără seminţe

2 roşii de mărime medie, decojite şi tăiate bucăţele

un sfert de ceapă roşie

1 lingură oţet

1 lingură ulei de măsline

un vârf de sare

un vârf de linguriţă usturoi pisat

brânză feta şi ieburi aromatice pentru servire

Preparare:

Timp de preparare: 15' Timp de gătit: 5'

Puneţi primele şapte ingrediente într-un blender şi mixaţi bine. Turnaţi într-un recipient şi daţi supa la rece pentru o oră. Supa poate fi păstrată în frigider până la 2 zile. Amestecaţi bine înainte de a o servi, deoarece are tendinţa să se separe.

Serviţi supa rece cu bucăţele de brânză feta, puţin ulei de măsline şi ierburi proaspete.

Poftă bună, gustartienilor!

pepene gazpacho