tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Americanii vor putea comanda mâncare pe Facebook

Americanii vor putea comanda mâncare pe Facebook

18 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Reţeaua de socializare Facebook mai face un pas spre atragerea utilizatorilor. Pentru cei care s-au săturat de poze cu pisici şi cu bebeluşi, au alte variante de a petrece timpul. Facebook a introdus posibilitatea de a comanda mâncare de la restaurantul preferat fără ca utilizatorii să părăsească site-ul.

Noua funcţie este disponibilă momentan doar în Statele Unite ale Americii, unde au fost făcute parteneriate cu site-uri specializate în livrarea de mâncare, DoorDash şi Grubhub. Bucatele nu vă vor fi aduse de curieri îmbrăcaţi în haine cu logo-ul Facebook, ci de cei de la restarantele de unde veţi comanda. Nici nu veţi putea de la orice restaurant, ci de doar de le cele ce sunt deja listate de cei doi agregatori. Aşa că dacă aveţi poftă de orice altceva este în listă, trebuie să ieşiţi din casă şi să interacţionaţi cu oamenii.

De asemenea, cei care vor vrea să comande mâncare prin facebook vor trebui să aibă cont pe conturile partenerilor site-ului de socializare. O pagină nouă se va deschide şi comanda poate fi făcută. Delivery.com va permite totuşi să se efectueze comenzile fără a părăsi facebook din dorinţa de a le uşura viaţa celor înfometaţi.

 

facebook mancare restaurant