tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Bucharest Craft Beer Festival: bere artizanală, mâncăruri alese pe sprânceană şi un line-up de zile mari

Bucharest Craft Beer Festival: bere artizanală, mâncăruri alese pe sprânceană şi un line-up de zile mari

18 aug 2016 comentarii

Bucharest Craft Beer Festival este primul dedicat iubitorilor de bere altfel, care vrea să demonstreze că producţia acestei băuturi poate fi o adevărată artă, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretenţioase gusturi. Între 2-4 septembrie, în Bucureşti, la Verde Stop, vei avea parte de beri artizanale şi un line-up de zile mari.

Bucharest Craft Beer Festival vine cu zeci de sortimente speciale de bere, diverse tipuri de cidru şi mâncăruri alese pe sprânceană. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet la barbeque texan si pizza, oferta culinari va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.

Ca berile craft, fiecare trupă din festival va avea o interpretare aparte şi o poveste de spus, unică în felul ei, adresându-se gusturilor cunoscătorilor.

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din România, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Încă de la începuturile sale, în 2007, line-up trupei i-a inclus pe Claudiu Ştirbei (tobe), Mihai Marin (bas) şi Ştefan Matei (voce), iar în 2014 acestora li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) şi Tudor Amarandei (synth/clapă). Elefanţii promit un show plin de energie frumoasă, la Bucharest Craft Beer Festival.

Grimus este o formaţie de rock alternativ din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 2005, care într-un timp scurt a ajuns un nume foarte îndrăgit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) şi Tamas Adorjani (tobe) sosesc după o pauză mai lungă la Bucureşti, iar Bucharest Craft Beer Festival îi aşteaptă cu braţele deschise.

Nişte Băieţi sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors şi final glorios. Din dragoste şi respect pentru compozitorii şi interpreţii care au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Nişte Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul şi după epoca "de aur", în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generaţiilor tinere, în speranţa că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite şi de ei - aşa cum chiar ei se descriu.

Pinholes este o trupă tânără de rock alternativ/post-rock, înfiinţată în 2011. Având în componenţă pe Vladimir Ivanov (voce şi chitară), Sergiu Ivanov (bass), Vlad Vartosu (chitară solo) şi Paul Gradinaru (baterie), Pinholes au reuşit să cucerească minţile şi playlist-urile multor fani şi pregătesc un super show pentru Bucharest Craft Beer Festival.

Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa Şoapte de pe albumul său de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revelaţie a muzicii autohtone. Cei prezenţi la Festival vor auzi „Şoapte” , iar la Bucharest Craft Beer Festival, Jurjak va prezenta şi o serie de piese noi, alături de Daniel Olteanu (tobe) şi Vladimir Pocorschi (chitară). De asemenea şi noul single Jurjak se va auzi de pe scena Bucharest Craft Beer Festival.

Biletele s-au pus în vânzare în Reţeaua IaBilet şi online pe IaBilet.ro, la preţul de 15 lei tichetul de o zi şi 39 lei abonamentul. De asemenea, există şi o promoţie Early Bird, astfel că până în 26 august, abonamentele vor costa 29 de lei.

În plus, organizatorii îi aşteaptă pe cei interesaşi la Festival cu: Târg de viniluri, expoziţie de motociclete şi biciclete custom made, barber shop, concerte şi DJs, în fiecare zi.

 

 

bucharest craft beer festival