tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Burgeri şi Scoici a la Scărlătescu, în Centrul Vechi

Burgeri şi Scoici a la Scărlătescu, în Centrul Vechi

3 mar 2017 comentarii

În prima zi de primavără, un cooking session cu chef Cătălin Scărlătescu a strâns în Centrul Vechi din Bucureşti, la Burgeri si Scoici, numeroşi invitaţi, bloggeri food&lifestyle, şi nu numai, pentru a testa scoicile delicioase şi burgerii variaţi din meniu.

Senzaţionale combinaţii de arome şi gusturi au stârnit simţurile şi au întreţinut o atmosferă relaxantă pe Smârdan 27, la Burgeri şi Scoici, unde gurmanzii se pot bucura oricând de rezultatele savuroase ale unor reţete create pentru a cuceri.

Scocile by Cătălin Scărlătescu, proaspete, aduse de la Marea neagră, servite şi cu pâine crocantă şi usturoi, încântă papilele.

Mai mult, se vor regăsi în meniul restaurantului pe tot parcursul anului. În acelaşi ton, midii în crustă panko, cu cartofi proaspeţi prăjiţi cu usturoi, sos calypso şi sos curry.

Inedit, atât burgerii cât şi scoicile sunt gătite pe un grătar special, cu mai multe zone, care funcţionează cu lemne şi cărbuni, iar clienţii pot urmări live cum li se pregăteşte comanda. 

Cât priveşte burgerii, ai de unde alege, printre reţete poţi jongla cu:

Beauty&the beef, un delicios burger cu carne de vită Black Angus şi chutney de ceapă

sau savurosul Curry Chickenrella, burger cu carne de pui, ardei copt şi curry, până la Waka-waka Fishburger, un interesant burger cu peşte, fiecare însoţit de o porţie zdravănă de cartofi proaspeţi prăjiţi.

 

burgeri şi scoici cătălin scărlătescu