tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Ce a făcut o mireasă din gogoşi cu ciocolată? - VIDEO

Ce a făcut o mireasă din gogoşi cu ciocolată? - VIDEO

26 sep 2017 comentarii

Miresele vor să iasă în evidenţă sub orice chip. Fiecare nuntă se evidenţiază prin rochii, locaţie, program oferit invitaţilor, meniu. Mirii vor să creeze amintiri de neuitat. O mireasă din Australia au găsit o modalitate inedită de atrage atenţia întregii lumi.

Paige Burgess a hotărât să se prezinte în faţa altarului cu un buchet realizat din gogoşi. Aceeaşi dorinţă a avut-o şi pentru domnişoarele de onoare şi toate au îndulcit audienţa cu alegerea făcută. Mireasa a declarat pentru BBC că a luat decizia pentru că ea şi soţul ei s-au gândit că este inedit, distractiv şi că invitaţii vor aprecia modul de prezentare.

Buchetele au fost realizate de o cofetărie din Sydney, deschisă în luna februarie. Din dorinţa de a-şi promova businessul proprietarii localului au hotărât să ofere buchete de mireasă dulci celor care se înscriu. 250 de femei au participat la tombobolă, iar Paige a fost una dintre norocoase. Cofetăria a realizat încă de la început buchete din gogoşi, însă ideea de a le folosi şi la nunţi le-a venit mai târziu.

Până la finalul nunţii nicio gogoaşă nu a avut de suferit, atât mireasa, cât şi doamnişoarele de onoare au rezistat tentaţiei de a le mânca. Buchetul lui Paige a conţinut gogoşele glazurate cu ciocolată albă care s-au decorat cu spirale albe penru o textură unică. Alte variante cuprind buchete de gogoşi cu ciocolată, căpşune, caramel sau cremă nutella.

 

Sursă foto: Facebook Dessert Boxes

mireasa ciocolata gogoşi nuntă

Cristina Călin