tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Ce cred cu adevărat producătorii de şampanie despre prosecco

Ce cred cu adevărat producătorii de şampanie despre prosecco

12 iul 2017 comentarii

In ultimii ani, prosecco a devenit tot mai popular. Nu este nevoie de o ocazie specială sau o sărbătoare pentru a bea prosecco.

Oamenii l-au introdus in dieta lor zilnică la fel ca pâinea, laptele sau ouăle. A apus soarele? Prosecco! Brunch? Prosecco! Miercuri? Prosecco!

Astfel, putem să presupunem că ascensiunea prosecco a fost în detrimentul şampaniei. Cu toate acestea, se pare că producătorii de şampanie sunt, de fapt, încântaţi de creşterea consumului de prosecco. Motivul este pentru că a crescut tot mult interesul pentru toate vinurile spumante.

”Salutăm interesul tot mai mare pentu vinul spumant, care a fost determinat în mare măsură de consumul de Prosecco şi Cava”, a declarat Daniel Brennan, director de comunicare pentru Laurent-Perrier, pentru The Independent.

Brennan speră că pe măsură ce oamenii consumă mai mult prosecco în cele din urmă vor trece la şampanie.

Iar acest punct de vedere este susţinut de majortatea producătorilor de şampanie.

”Categoria vinurilor spumante a înregistrat o creştere susţinută în mare măsură de creşterea vânzărilor de Prosecco“ a explicat pentru The Independent Paul Beavis, directorul general Champagne Lanson. ”Ca atare, noi vedem creşterea consumului de vin spumant ca o schimbare pozitivă, cu cât mai multe persoane încep să consume vin spumant, cu atât mai probabil se vor muta la şampanie.“

sampanie prosecco