tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Ce să mănânci când te atacă zombie, carte de bucate inspirată de serialul Walking Dead

Ce să mănânci când te atacă zombie, carte de bucate inspirată de serialul Walking Dead

25 sep 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Riscul de a fi atacaţi de zombie ca în serialul Walking Dead este destul de mic. Totuşi, producătorii filmului au găsit o strategie bună de a-i ţine cu sufletul la gură pe fani până în octombrie când apare seria 8. Mai precis, îi vor ţine în bucătărie unde vor găti după cartea de bucate inspirată de personajele serialului.

Fanii serialului Walking Dead pot fi mai aproape de personajele lor preferate cu ajutorul unei cărţi de bucate şi supravieţuire inspirată din acţiunea filmului. ”The Walking Dead: The Official Cookbook and Survival Guide” este editată de televiziunea AMC care realizează serialul şi a apărut cu ocazia seriei 8 ce va fi difuzată din octombrie.

Cartea conţine peste 60 de reţete pentru toate mesele zilei, chiar şi gustări şi băuturi. Unele dintre ele au fost folosite chiar de personaje în episoadele difuzate până acum. Fanii care s-au întrebat cum se fac prăjiturele lui Carol sau tocăniţa de căprioară a lui Daryl vor avea acum şansa să gătească aceste preparate chiar la ei acasă.

Autorii spun că reţetele nu pot fi folosite dacă nu ştii cum să supravieţuieşti în lumea nouă şi, de aceea, au inclus şi un ghid de vânătoare şi căutare de alimente. Sfaturile ar trebui să fie utile chiar şi atunci când suntem urmăriţi de zombie şi vine apocalipsa. Multe dintre reţete sunt potrivite pentru gătit în aer liber având în vedere situaţiile în care sunt puse personajele din Walking Dead.

Cartea este scrisă de Lauren Wilson, proprietara restaurantului Rose and Bar din Brooklin. Autoarea nu este la prima lucrare de acest tip. În 2014 a publicat The Art of Eating Through Zombie Apocalypse, care conţine tot reţete şi sfaturi necesare pentru a supravieţui în situaţii limită.

Sursă foto: The Walking Dead Facebook

serial bucatarie carte gatit