tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Cel mai bine plătit chef din lume şi singurul în top Forbes 2016: 54 milioane dolari
COOL

Cel mai bine plătit chef din lume şi singurul în top Forbes 2016: 54 milioane dolari

14 iul 2016 comentarii

Gordon Ramsay este singurul chef care a ajuns în 2016 pe lista Forbes a vedetelor care au câştigat cei mai mulţi bani.

Forbes a lansat săptămâna aceasta clasamentul celebrităţilor cu cei mai mulţi bani obţinuţi în ultimele 12 luni şi doar un singur chef a reuşit să ajungă în top 100: Gordon Ramsay.

Ramsay a obţinut 54 de milioane de dolari şi se află pe locul 34. Mai puţini bani însă, comparativ cu rezultatele anunţate de Forbes în 2015, când Ramsay a prins topul pe poziţia 21, cu 60 de milioane de dolari.

Scorul lui Ramsay de anul acesta păleşte însă în faţa sumei obţinute de câştigătoarea locului 1, Taylor Swift, care a adus în conturi 170 de milioane de dolari. Cheful britanic se află însă în companie bună, lupta fiind strânsă cu Beyoncé. Şi se poate lăuda că a învins-o pe Kim Kardashian, locul 42, cu 51 milioane de dolari.

Niciun chef nu a câştigat vreodată mai mult ca Gordon Ramsay, notează Forbes. Câştigurile vin din rolurile sale în cele trei show-uri de la Fox: Hell's Kitchen, MasterChef şi MasterChef Junior. Aceste emisiuni sunt reclama perfectă pentru imperiul său culinar: 30 de restaurante puternice şi 6 stele Michelin, mai scrie Forbes.

gordon ramsay forbes