tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Cele mai bune oraşe în care ai putea să trăieşti

Cele mai bune oraşe în care ai putea să trăieşti

20 oct 2016 comentarii

Oraşele ideale, cu un nivel de trai aproape de perfecţiune, ar trebui să fie un mix echilibrat de economică solidă, infrastructură puternică, inovaţie, influenţă, divertisment, cultură şi mâncare savuroasă.

Topul celor mai bune oraşe în care să trăieşti. Metropola unde găseşti cea mai savuroasă mâncare

Cei de la PwC, în colaborare cu BAV Consulting, au realizat un studiu pentru Business Insider, la care au participat 5.200 de persoane din 16 ţări unde statistic se regăsesc cele mai bune oraşe din lume ca nivel de trai.

Oameni de afaceri, elite, dar şi persoane din rândul populaţiei adulte cu studii medii (18+) au fost invitate să participe la sondaj.

Acestora li s-a cerut să evalueze 30 de oraşe din toată lumea, în funcţie de 40 de factori, printre care: politică, economie, infrastructură, inovaţie, leadership şi influenţă economică şi politică, cultură, divertisment, mâncare, fericire, nivel al veniturilor, susţinere, siguranţă, acces la educaţie şi sănătate. 

Madrid a fost oraşul care a obţinut cel mai bun punctaj la capitolul cea mai bună mâncare.

Iată cum arată clasamentul celor mai bune oraşe din lume, în urma rezultatelor studiului PwC "Empowering city brands: Bridging the perception and reality divide," care compară diferenţele dintre ceea ce oamenii cred despre un oraş şi realitatea statistică.

studii cele mai bune oraşe din lume