tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Cele mai noi memorii culinare. Cărţile care îţi dezvăluie secrete din bucătărie şi nu numai
ART

Cele mai noi memorii culinare. Cărţile care îţi dezvăluie secrete din bucătărie şi nu numai

13 apr 2016 comentarii

Pagini întregi de poveşti în care mâncarea e personaj principal, dar mereu cu "haine" noi: carieră, alimentaţie sau experienţă de viaţă.

Cei de la Bon Appetit au realizat o selecţie a celor mai noi cărţi care îţi vor face poftă de mâncare, de călătorii şi de aventură.  

1. Love, Loss and What We Ate. A memoir - Padma Lakshmi

2. Eating Việt Nam: Dispatches from a Blue Plastic Table - Graham Holliday 

3. American Wino: A Tale of Reds, Whites, and One Man’s Blues - Dan Dunn

4. Prick with a Fork - Larissa Dubecki

5. 32 Yolks: From My Mother’s Table to Working the Line - Eric Ripert şi Veronica Chambers

6. Food and the City: New York’s Professional Chefs, Restaurateurs, Line Cooks, Street Vendors, and Purveyors Talk About What They Do and Why They Do It - Ina Yalof

7. Pen & Palate: Mastering the Art of Adulthood, with Recipes - Lucy Madison şi Tran Nguyen

8. A Colander, Cake Stand, and My Grandfather’s Iron Skillet: 37 Top Chefs and the Stories and Recipes Behind Their Most Treasured Kitchen Tools - Erin Murray

memorii cărţi gastronomie