tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Cofetarul brazilian Diego Lozano vine la Bucureşti

Cofetarul brazilian Diego Lozano vine la Bucureşti

14 nov 2017 comentarii

Diego Lozano nu mai este doar cofetarul vedetă al Braziliei, ci şi un profesionist care prin valoarea sa a cucerit lumea întreagă. Câştigător a numeroase premii pe plan naţional şi internaţional, Diego împărtăşeşte din experienţa şi pasiunea sa cursanţilor din întreaga lume.

În perioada 15-17 noiembrie 2017 Diego Lozano va fi la Bucureşti, la invitaţia Horeca School, pentru a susţine un Master Class—eveniment ”Very Brazilian—Tendiţe în cofetăria modernă”. Este a doua sesiune pe care o are în România generată de succesul avut printre cofetarii români de primul său training.

Diego Lozano îi va învăţa pe cei prezenţi la curs 15 dintre reţetele sale cele mai cunoscute având grijă să împărtăşească secretele care i-au adus recunoaşterea internaţională. Combinaţii inedite de ingrediente, design modern şi tehnici de lucru actuale sunt doar câteva dintre lucrurile care îi vor ajuta pe cei prezenţi să îşi îmbunătăţească portofoliul de cunoştinţe. 

Brazilianul a descoperit dragostea pentru cofetărie în copilărie când gătea împreună cu bunica lui. Şi-a dat seama de la o vârstă fragedă care îi este vocaţia şi în scurt timp după teminarea studiilor a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi cofetari din America Latină. Pregătirea lui a constat şi în traininguri pe care le-a urmat la unele dintre cele mai luxoase restaurante din lume. În 2007 a câştigat medalia de aur la Chocolate Masters în Brazilia, în 2009 şi în 2010 a luat medialia de aur pentru Cea mai bună scluptură în ciocolată. În 2015 este desemnat Cel mai bun ciocolatier al lumii în urma obţinerii medialiei de aur la World Chocolate Masters. 

În Brazilia deţine o şcoală de cofetari, însă Diego merge în toată lumea pentru a împărtăşi din profesionalismul şi pasiunea lui dulce. 

diego lozano brazilia bucuresti vedete

Cristina Călin