tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Compania aeriană cu cele mai bune meniuri din lume. Eşti servit de chefi în timpul zborului
COOL

Compania aeriană cu cele mai bune meniuri din lume. Eşti servit de chefi în timpul zborului

14 iul 2016 comentarii

Etihad Airways a fost desemnată cea mai bună companie aeriană în 2016, la Londra, în cadrul Skytrax World Airline Awards.

Prestigioasele premii sunt rezultatul a 19,2 milioane de chestionare completate pe parcursul a zece luni, acoperind 280 de companii aeriene, de către pasageri din 104 ţări, care au apelat la serviciile lor de transport, informează Australian Gourmet Traveller.

Etihad nu a fost aleasă doar cea mai bună companie aeriană din lume, ci a primit şi premiile World's Best First Class Onboard Catering (pentru serviciile impecabile de catering) şi World's Best First Class Airline Seat (pentru cele nouă apartamente cu fotolii, paturi şi duşuri, din cadrul aeronavelor sale A380).

Fiecare segment de First Class vine cu cheful propriu, astfel că oaspeţii de la bordul avionului au parte de un meniu a la carte şi o experienţă gourmet de înaltă clasă.

Calum Laming, vicepreşedinte în cadrul Etihad Airways: "Compania noastră este foarte mândră de rezultatele obţinute. Am îmbunătăţit anul acesta experienţa la bordul aeronavelor prin investiţii în produse de top, în servicii, în cabine, iar acest premiu este o recompensă pentru eforturile noastre."

Cum poţi deveni chef la cea mai bună companie aeriană din lume.

etihad airways cea mai bună companie aeriană din lume