tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Evenimente cu mâncare bună şi distracţie în perioada 27 octombrie - 2 noiembrie

Evenimente cu mâncare bună şi distracţie în perioada 27 octombrie - 2 noiembrie

27 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Târgurile şi festivalurile unde se mănâncă bine sunt locuri minunate de petrecut timpul, indiferent de vârstă.

Be FIT - Ediţia a III-a

31 Octombrie  (18:30 - 22:00), Cinema PRO, Bucureşti


BE FIT îşi propune să promoveze principiile care stau la baza unui stil de viaţă sănătos, bazat pe nutriţie corectă, sport, relaxare şi o stare de echilibru mental. Evenimentele îşi propun să pună în faţă fanii CSID cu experţii care îi pot ajuta să aibă un corp armonios, o stare mentală bună şi să afle secretele longevităţii şi fericirii.

Tema evenimentului este: ”Micul dejun: Cum să fim energici de la prima oră a dimineţii”. Vor vorbi dr. Serban Damian , nutriţionist, Nicoleta Tupiţă - Nutrition, Health and Wellness Manager, Nestlé România, dr. Corina Zugravu , conferenţiar universitar igienă şi nutriţie, doctor în ştiinţe medicale, dr. Dorin Pîrciog - Director General, My Body Guide, Irina Reisler – Jurnalist. Moderatori sunt Beatrice Osanu, redactor-şef, Ce se intampla, Doctore?, Bianca Poptean,  senior editor, Ce se intampla, Doctore?. Intrarea este liberă.

 

Halloween Fest

28-29 octombrie, platoul din faţa Primăriei Sector 1, Bucureşti

La HALLOWEEN FEST veţi găsi vrăjitoare şi scheleţi,  dar şi dulciuri de toate felurile. Vă veţi bucura de bunătăţile dulci pregătite de expozanţi, preparatele din carne şi meniul sangeriu pe lângă programul artistic special conceput. Copiii vor putea participa şi ateliere de creaţie.

4 Days of Burger Fest

26- 30 octombrie,  Warehouse Pub, Braşov

La BURGER FEST vă aşteaptă  Concerte live cu muzică bună, burgeri pe toate gusturile, petreceri cu Dj, tombole şi premii în valoare totală de peste 2000 lei. Intrarea este liberă.

 

 TÂRG DE TURISM

27-29 octombrie, Baia Mare

Imaginează-ţi că tocmai te-ai întors de la o tură bună de schi, ai intrat în cabana în care miroase a scorţişoară, ţi-ai pus un vin fiert şi te-ai aşezat comod în faţa şemineului. Asta poate fi vacanţa ta! Agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni te aşteaptă cu pachete, promoţii şi oferte speciale!

Festivalul Vinului

27-29 octombrie, Shopping City, Timişoara

Festivalul Vinului este un eveniment organizat de Primaria Municipiului Timişoara. Este o sărbatoare a roadelor toamnei, cu multă muzică şi voie bună. Intrarea este liberă. Programul artistic al evenimentului se va desfăşura timp de trei zile, între orele 18 şi 23. Pe scenă vor urca cei mai îndrăgiţi solişti de muzică populară din Banat, Stage5 Band, Cover Up, Adda, Nicole Cherry şi Spitalul de Urgenţă,

Festivalul Ţuicii

27-29 octombrie, Vălenii de munte

Este deja o tradiţie ca la sfârşit de octombrie, ca la Vălenii de Munte să se celebreze  sărbatoarea recoltei, a toamnei şi a ţuicii de Văleni. Timp de trei zile în Piaţa Oraşului producătorii, comercianţii şi meşteşugarii vă vor îmbia cu produsele lor. Cântecul, jocul şi voia bună vor fi încurajate prin spectacole deosebite şi jocuri de lumini. Serbările Toamnei anului 2017 la Vălenii de Munte – Festivalul Ţuicii – vor aduce participanţii în lumea de vrajă a cântecului popular şi în compania licorii livezilor de prun, aşezată în grele butoaie de dud şi de stejar, scoasă la iveală ca să fie temei de aleasă bucurie în zilele de 27, 28 şi 29 octombrie 2017. 
 

Targul Toamnei

26 Octombrie – 29 Octombrie, Plaza România, Bucureşti

Târgul de toamnă din Plaza România vă aşteaptă cu produse tradiţionale delicioase şi cu multe alte bunătăţi. Vă facem poftă cu cele mai gustoase preparate, iar la sfârşit vă răsfăţăm şi cu deserturi delicioase de sezon. Şi dacă vreţi, puteţi lua şi pentru acasă un borcan de miere proaspătă, o sticlă de vin, sucuri naturale, castane coapte şi multe, multe altele.

Iwf - Italian Wine Festival

28 Octombrie – 29 Octombrie, World Trade Center, Bucureşti

Cel mai mare târg de vinuri italieneşti vă aşteaptă cu 40 de expozanţi, 350 de tipuri de vin, 8 masterclass-uri, un seminar despre biodiversitate, 4 showcooking, un curs de degustare de brânzeturi şi un curs de degustare de ulei de măsline. Intrarea este gratuită.

 

evenimente mancare festival târg