tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, apariţie surpriză în cadrul unei celebre emisiuni culinare. VIDEO

Fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, apariţie surpriză în cadrul unei celebre emisiuni culinare. VIDEO

17 mar 2017 comentarii

Michelle Obama s-a întors pe micile ecrane, după o vacanţă prelungită. Fosta Primă Doamnă a Americii le-a făcut o surpriză, joi seară, micilor participanţi de la MasterChef Junior. Iar reacţiile lor au fost incredibile.

În cel de-al şaselea episod al noului sezon de MasterChef Junior, din Statele Unite, Michelle Obama a surprins concurenţii apărând în emisiune ca invitat special şi propunându-le acestora o nouă provocare culinară. Proba a avut legătură, bineînţeles, cu grădina de legume de la Casa Albă de care Michelle Obama s-a ocupat cu atâta grijă. 

Puştii, cu vârste între 8 şi 13 ani, au fost extrem de surprinşi şi încântaţi, în acelaşi timp, să o vadă pe fosta Primă Doamnă vorbindu-le.

“Dumnezeule, Michelle Obama este o super-femeie. Este idolul meu” a spus una dintre concurente.

“Una dintre marile mele pasiuni este să mă asigur că voi, copiii, aveţi parte de mâncarea corectă pentru a creşte sănătos. În cadrul acestei probe, vă rog să creaţi o reţetă originală, sănătoasă, jumătate din farfurie urmând să conţină fructe şi legume, iar cealaltă jumătate, cereale, proteine şi lactate”, a explicat Michelle Obama.

Rezultatele probei vor fi dezvăluite în următorul episod al emisiunii.

michelle obama