tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Francis Ford Coppola devine furnizorul oficial de vinuri la gala premiilor Oscar

Francis Ford Coppola devine furnizorul oficial de vinuri la gala premiilor Oscar

20 ian 2017 comentarii

Regizorul Francis Ford Coppola este şi proprietar de podgorii. Anul acesta a semnat contrat cu Academia de Film Americană şi devine astfel furnizor exclusiv de vinuri la viitoarele gale ale premiilor Oscar, dar şi la Festivalul de film Sundance, anunţă Hollywood Reporter.

Francis Ford Coppola şi Corey Back au creat serii personalizate de vinuri, dar şi sortimente exclusiviste.

Brand-ul de vin pe care Coppola îl produce va fi furnizat, în regim de exclusivitate, la galele de decernare a Oscarurilor din 2017, 2018 şi 2019, dar şi la petrecerile de după ceremonii.

Francis Ford Coppola Winery se află în Geyserville, California, şi este practic un parc viticol de distracţii, regizorul american spunând că reprezintă "o lume de poveste a vinurilor."

Pe de altă parte, Coppola va furniza vin şi va organiza petreceri pe podgoria sa şi cu ocazia Sundance, dar şi un performance cu specific viticol ce constă într-o instalaţie murală din dopuri de plută, care va fi realizată pe toată durata festivalului ce va debuta în 19 ianuarie şi se va încheia pe 29 în aceeaşi lună.

Francis Ford Coppola, născut pe 7 aprilie 1939, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi regizori şi producători de filme din SUA. Peliculele sale au fost multipremiate, în special seria "Naşul".

 

 

 

francis ford coppola vinrui premiile oscar