tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Friptura de conopidă se vinde într-un mare magazin şi a şocat clienţii cu preţul său

Friptura de conopidă se vinde într-un mare magazin şi a şocat clienţii cu preţul său

16 ian 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Friptură de conopidă cu două lire sterline. Această delicatesă se vinde la Marks & Spencer în Marea Britanie, iar clienţii lor au fost intigraţi de toată această poveste.

Friptura de conopidă se găseşte la raionul de produse vegetariene şi este de fapt o punguţă în care se găsesc  două felii subţiri de conopidă, jumătate de lămâie şi un sos cu ierburi aromatice. La început s-a vândut cu 2,5 lire sterline, dar între timp a fost ieftinită puţin. Clienţii au fost revoltaţi nu doar de preţ, ci şi de cantitatea enormă de plastic folosită pentru a ambala “friptura”.

Produsul a fost lansat în luna noiembrie 2017 pentru a-şi ajuta clienţii vegetarieni să aibă o masă rapidă şi de calitate, după cum au spus în comunicatul pe care l-au remis în urma criticilor aduse de clienţi.

În Marea Britanie, unde societatea civilă este mult mai activă, Mark and Spencer a primit o mulţime de critici. Jane Cook, din Cardiff, le-a atras atenţia celor de la magazin că nu îşi respectă planul de sustenabilitate pe care chiar ei şi l-au asumat. Prin acest plan vor să aibă un impact pozitiv asupra comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea, dar şi asupra planetei.

 

conopidă