tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Hotelul unde primeşti bonus o gogoaşă de 5 kilograme

Hotelul unde primeşti bonus o gogoaşă de 5 kilograme

5 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

O gogoaşă de aproape 5 kg poate fi un vis frumos pentru cei cărora le place foarte mult acest desert. Din ingredientele din care a fost preparată gogoaşa uriaşă în mod normal se fac 95 de preparate de dimensiuni obişnuite.

Gogoaşa uriaşă nu a fost preparată pentru a doborî vreun record, ci face parte dintr-un program de fidelizare a clienţilor oferit de hotelul J.W. Marriott Desert Springs Resort & Spa in Palm Desert din California, Statele Unite ale Americii. Clienţilor le va fi trimisă chiar la uşa camerei în care sunt cazaţi dacă aleg să plătească 219 dolari pe noapte pentru oferta ”Do not disturb”. Pe lângă gogoaşă vor primi şi 50 de dolari credit pentru a fi folosiţi în cadrul resortului.

Compoziţia gogoaşei nu este una obişnuită. Este umplută cu straturi de prăjitură cu vanilie din Tahiti, frişcă şi jeleu de zmeură. În exterior are un strat de fondant, unul de cremă roz şi bombonele uriaşe colorate din zahăr. Room-service-ul aduce în cameră, pe lângă uriaşul desert, şi o selecţie de milksakeuri.

 

hotel desert gogoşi