tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Inedita
FRESH

Inedita "Picătură de ploaie". S-a inventat prăjitura fără calorii

4 apr 2016 comentarii

Japonia este "de vină" pentru acest strop de magie.

Nu în fiecare zi guşti o "picătură de ploaie". Strălucitor şi transparent, acest desert inedit a fost creat din apă minerală şi agar, alternativa la gelatină, folosită de vegetarieni.

Prăjitura are deja statut de Cronut în Japonia, unde este cunoscută ca mizu shingen mochi.

New yorkezul Darren Wong a decis că este timpul ca desertul să ajungă şi în State, însă nu i-a fost tocmai uşor să prepare reţeta .

"Prăjitura trebuie să-şi menţină forma, dar şi textura apei", a declarat Wong, pentru HuffPost. "Este foarte delicată şi fragilă".

Darren Wong o serveşte cu două condimente: melasa şi kinako. Are gust de apă, dar este apreciată pentru consistenţa sa neobişnuită, îţi alunecă pur şi simplu în gură. Are 0 calorii şi este hidratantă. 

"Sunt puţine mâncăruri care să-ţi provoace atâtea simţuri deodată", afirmă Wong.

"Picătura de ploaie" se vinde deja, din week-end-ul trecut, în piaţa Smorgasburg din New York. 

Sursa foto: raindropcake.com

 

prăjitura picătura de ploaie reţete deserturi