tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Jamie Oliver are grave probleme financiare

Jamie Oliver are grave probleme financiare

12 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Jamie Oliver a anunţat la începutul anului 2018 că va închide 12 dintre restaurantele sale pentru a se putea concentra mai bine pe celălalte afaceri pe care le are. Situaţia lui pare a fi mult mai complicată din punct de vedere financiar pentru că trebuie să le plătească angajaţilor săi salarii restante în valoare de 2,2 milioane de lire sterline.

Vedeta TV le-ar fi cerut administratorilor restaurantelor pe care le mai are să reducă chiria în speranţa că nu va intra în faliment după ce anul trecut compania lui Oliver a raportat pierderi de 10 milioane de lire sterline anul trecut, după ce în 2016 au avut profit de 2,5 milioane de lire sterline.

Potrivit unor documente văzute de Sun on Sunday, compania lui Jamie Oliver are datorii totale de 71,5 milioane de lire sterline, dintre care 2,2 milioane de lire sterline sunt salarii restante pentru angajaţi. În ianuarie 2018 a apărut informaţia că bucătarul va închide 12 dintre cele 37 de restaurante pe care le are în Marea Britanie. Motivaţia aceste decizii a fost ” o mişcare strategică menită să asigure buna funcţionare a companiei în viitor. Localurile rămase nu vor fi afectate de această restructurare.”

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

jamie oliver restaurante financiar