tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Jobul de vis care vă plăteşte pentru a bea bere

Jobul de vis care vă plăteşte pentru a bea bere

21 aug 2017 comentarii

Pentru cei pasionaţi de bere şi care ar vrea să fie plătiţi pentru a bea bere, cercetătorii de la Universitatea din Nottingham au jobul ideal: caută degustători profesionişti de bere.

Potrivit Nottingham Post, unul dintre obiectivele acestei cercetări este de a afla cum conţinutul de alcool şi timpul pot afecta aromele în bere. Pentru a răspunde la aceste întrebări, aceştia recrutează şi antrenează oameni pentru a putea identifica mirosuri şi arome specifice. Industria berii încearcă să înveţe mai multe pentru a îmbunătăţi calitatea ingredientelor, procesele de fabricare a berii şi, în cele din urmă, berea.

După antrenament, degustătorii de bere vor putea identifica o aromă de cafea într-o bere neagră, vor detecta malţul într-un ale sau vor simţi mirosul de pin dintr-o bere care foloseşte hamei Mosaic. Nu numai că aceşti degustători profesionişti de bere vor răspunde la întrebările unor cercetători, dar vor afla exact ce mirosuri şi arome se află în halba lor.

A deveni un degustator de bere profesionist este ocazia perfectă pentru cineva care vrea să înveţe despre multele complexităţi ale diferitelor stiluri de preparare. Este incitant şi pare ca un vis devenit realitate. Cu toate acestea, aceasta necesită o anumită cantitate de muncă şi de învăţare.

Unul dintre aspectele cele mai plăcute în ceea ce priveşte berea este varietatea. Există atât de multe stiluri diferite, iar noi tipuri de bere sunt produse în mod constant. În consecinţă, este nevoie de timp şi de practică pentru a învăţa cum să recunoşti şi să distingi aromele din bere.

Proiectul Universităţii Nottingham va dura trei până la patru ani.

bere