tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

La 11 ani, are un business de 11 milioane de dolari. O puştoaică deţine secretul limonadei perfecte
COOL

La 11 ani, are un business de 11 milioane de dolari. O puştoaică deţine secretul limonadei perfecte

1 apr 2016 comentarii

Mikaila Ulmer, o puştoaică de 11 ani, din Texas, a semnat un contract de 11 milioane de dolari cu Whole Foods, liderul mondial în domeniul alimentelor naturale şi organice. 55 de magazine îi vor pune la vânzare brandul său de limonadă.

Menta, seminţele de in, mierea şi lămâile sunt ingredientele principale ale limonadei BeeSweet. Mikaila şi-a dezvoltat business-ul cu cei 60.000 de dolari pe care i-a primit în urma apariţiei la emisiunea americană "Shark Tank".

Dacă vânzările vor merge bine, BeeSweet va fi vândută în toată America.

La 4 ani, Mikaila a fost înţepată de o albină şi aşa a început să le studieze. Aflând că sunt în pericol de dispariţie a decis să folosească reţeta de limonadă a bunicii sale, pentru a strânge bani pe care să-i doneze organizaţiilor ce ajută albinele.

Albert Einstein a avertizat: dacă albinele dispar de pe Pământ, omenirea va mai supravieţui doar patru ani, spune Mikaila.

Ghidată de pasiunea descoperită pentru albine, puştoica a pus astfel şi bazele unei afaceri extrem de profitabile. Astăzi este prietenă cu preşedintele american Barack Obama şi a invitată să facă parte din proiectul celor de la Google, Dare to be digital.

 

 

limonadă miere mikaila ulmer