tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

La ce târg trebuie să mergi săptămâna viitoare?

La ce târg trebuie să mergi săptămâna viitoare?

17 nov 2017 comentarii

Plăcinte, lansări de carte, conferinţe, târguri de legume şi alte evenimente vă aşteaptă începând de astăzi până vinerea viitoare.

1000 De Plăcinte - Iubire Coaptă

17 noiembrie, Corbeanca

La 1000 de Plăcinte- Iubire Coaptă sunteţi aşteptaţi cu plăcinte de casă cu mere şi scorţişoară şi tot felul de alte foi dulci şi sărate. Prima ediţie a evenimentului se desfăşoară între orele 11-18.


Brunch & closed at Maze

19 noiembrie, Restaurant Maze, Bucureşti

Sunteţi aşteptaţi într-un restaurant cu un concept nou, cu ingrediente cu adevărat naturale, aduse din surse sigure, direct de la fermieri. Relaxarea şi buna dispoziţie vor veni de la sine.


Despre patrimoniu cultural şi educaţie: Şcoala de la Piscu

22 noiembrie, 17.30-19.00, Romexpo

Conferinţa „DESPRE PATRIMONIU CULTURAL ŞI EDUCAŢIE: Şcoala de la Piscu” va avea loc la standul AFCN de la Târgul Internaţional de carte Gaudeamus. Invitaţi sunt Adriana Scripcariu şi Virgil Scripcariu (Asociaţia Gaspar, Baltasar & Melchior).

Diversificarea Alimentaţiei Bebeluşului

Jubile Ballroom Munzii, 22 noiembrie,  16.45-19.45

Fiecare copil este unic, iar diversificarea trebuie adaptată în funcţie de nevoile şi particularităţile fiecăruia. Importanţa deprinderii unor obiceiuri alimentare sănătoase este esenţială pentru o dezvoltare armonioasă. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile - 160. Te poţi înscrie la adresa de mail: cursuri@9luni.ro sau la numărul de telefon 0730.016.392
 

Whisky Fest 2017

17 - 19 noiembrie, Casa Presei Libere, Sala de Marmură

Primul festival din România dedicat iubitorilor de băuturi fine şi cu tradiţie prezintă cea de-a doua ediţie a evenimentului, ce va avea loc în perioada 17 – 19 noimebrie la Casa Presei, Press House Ballroom&Jardin des Merveilles(Sala de Marmură).

Festivalul va aduce într-un singur loc peste 150 de etichete de whisky, într-o mare diversitate de arome şi gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarităţi cu o vechime mare, unele în premieră absolută în România. 

În cadrul evenimentului, pasionaţii de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele câteva zeci de branduri ce vor participa la festival. În plus, faţă de ediţia din 2016, patru noi importatori şi-au anunţat prezenţa în festival, cu o serie de etichete inedite. Lista completă a participanţilor va fi anunţată în cel mai scurt timp.

 

Lansare de carte

23 Noiembrie, Romexpo, 14:00 - 16:00

Celebra autoare britanică Annabel Karmel vine în Romania pentru a lansa 3 cărţi de bucate pentru copii! Vino la Târgul de carte Gaudeamus 2017 să o întâlneşti pentru o sesiune privată de autografe!
Annabel Karmel este nr.1 in Marea Britanie la categoria “Cărţi de bucate pentru copii”, cărţile ei vânzându-se în peste 10.000.000 de exemplare la nivel mondial. Mama a trei copii şi autoarea a numeroase bestselleruri despre alimentaţia copiilor, Annabel a scris peste 15 cărţi de bucate destinate bebeluşilor, copiilor cu varste mai mari şi adulţilor.In prezent deţine propria gama de echipamente şi alimente.

Legumiada

18-19 noiembrie, Platforma din faţa Primăriei sector 1

Evenimentul se adresează celor care ţin post, dar şi celor care nu ţin post. Aşadar în cadrul târgului veţi găsi merinde din legume şi fructe, salate de post, legume la grătar, mâncare de legume la ceaun, porumb fiert şi copt, plăcinte cu varză, cu vişinie, mere, dovleac, ciorbe, dar şi zacuşti şi murături.

targ conferinte evenimente

Cristina Călin