tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

La Disneyland se deschide o berărie

La Disneyland se deschide o berărie

5 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Disneyland este unul dintre cele mai fericite locuri din lume pentru copii şi, în curând,va deveni şi pentru părinţi. Berăria deschisă la Disneyland California le va face adulţilor excursia mai plăcută.

În toată agitaţia din parcul de distracţie, cu micuţi alergând de colo-colo şi stat cu orele la cozi, o berărie unde părinţii să îţi tragă sufletul la sfârşitul zilei este necesară. La sfârşitul lui 2018 acest lucru va fi posibil într-un local de aproape 700 mp, care va fi şi berărie şi restaurant care va avea la bază bucătăria tradiţională din San Diego. Meniul va cuprinde şi beri ediţie limitată produse special pentru locaţia din ineriorul Disneyland California. Marea partea a berilor vor fi produse în Statele Unite ale Americii, iar multe dintre ele vor fi create special pentru acest restaurant.

În interiorul parcului de distracţii pentru copii mai există o mulţime de localuri cu diverse tematici, însă până acum cele care vindeau băuturi alcoolice nu erau foarte bine reprezentate. Decizia de a aduce o berărie a venit în urma cererilor in partea clienţilor adulţi. 


 

Dacă vrei să citeşti mai multe articole interesante nu uita să ne dai LIKE şi pe FACEBOOK!

disneyland berărie