tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Magarita atât de scumpă încât stau două gărzi de corp lângă tine până o bei

Magarita atât de scumpă încât stau două gărzi de corp lângă tine până o bei

16 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Din când în când mai vrem să ne răsfăţăm cu o băutură mai specială, dar nu ştiu câţi am da 50.000 de lire sterline pe un pahar de margarita.

Exoticul cocktail se vine la Londra într-un restaurant cu specific mexican, Cantina Laredo în Convent Garden. Nu băutura este atât de scumpă, ci decorul care o însoţeşte: un diamant de 4,1 carate. Totuşi, nici tequilla din care este făcută margarita nu este una obişnuită. Cocktailul este obţinut din două băuturi de colecţie Jose Cuervo Platino şi 1800 Colección care se vând cu 2,000 de lire sterline fiecare. În loc de tradiţionala limetă s-au folosit suc de ananas alb şi limequats (un hibrit între limete şi kumquat).

Preţiosul diamant nu este singurul décor. Mai sunt folosite şi flori de ananas, care, la fel ca bijuteria, nu sunt comestibile.

Proprietarul restaurantului s-a gândit că băutura poate fi folosită de bărbaţi pentru a le cere mâna într-un mod mai interesant. Băutura se comandă în avans şi vine însoţită şi de două gărzi de corp care vor sta lângă tine până termini preţiosul cocktail.

margarita