tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Mâncarea rămasă de la Oscaruri a ajuns pe mesele a sute de nevoiaşi. O iniţiativă a actriţei Freida Pinto

Mâncarea rămasă de la Oscaruri a ajuns pe mesele a sute de nevoiaşi. O iniţiativă a actriţei Freida Pinto

3 mar 2017 comentarii

În fiecare an, în urma ceremoniilor de la premiile Oscar, rămân cantităţi uriaşe de mâncare. În 2017, aceasta a ajuns însă pe mesele a sute de persoane nevoiaşe, în urma unei iniţiative a actriţei Freida Pinto.

800 de oameni din Los Angeles s-au bucurat de apetisantele preparate pregătite pentru petrecerile de la Oscaruri, după ce Pinto a făcut echipă cu cei de la Copia, pentru a demara această mişcare, notează The Independent.

Numai la Balul Guvernatorilor oaspeţii au fost trataţi cu nenumărate preparate care mai de care mai extravagante, create de chef Wolfgang Puck. În jur de 3000 de platouri cu cartofi la cuptor şi caviar, statuete de Oscar din somon şi pop corn cu praf de aur, ca să enumerăm doar câteva feluri de mâncare, au încântat invitaţii, însă multă mâncare a rămas neatinsă. 

Bucătarii spun că în fiecare an se întâmplă acelaşi lucru. Pinto i-a promovat însă pe cei de la Copia, pe pagina sa de Instagram, pentru ca prin aplicaţia lor mâncarea să fie redistribuită unde era nevoie.

Printre mâncărurile de care s-au bucurat cele 800 de persoane se numără plăcinta cu pui, pastele, sparanghelul, strugurii şi friptura de vită.

premiile oscar risipa de mâncare freida pinto