tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Mâncarea te face mai atrăgător on-line

Mâncarea te face mai atrăgător on-line

7 dec 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Imaginea pe care o ai în mediul online nu mai este de ceva vreme un detaliu pe care să îl laşi la întâmplare. Un profil bine gestionat poate să îţi aducă prieteni, joburi, partener de viaţă şi, după cum s-a dovedit social media poate fi de ajutor chiar şi celor care vor să ajungă preşedinţi.

O analiză făcută de site-ul Zoosk, care se ocupă cu matrimonialele, arată că există un singur lucru care scris în informaţiile de pe profil poate să îţi aducă succes: mâncarea. Până la urmă nu contează ce studii ai, ce înâlţime sau dacă ai ochii verzim important este să îţi placă aceeaşi mâncare cu pretendentul.

Zoosk a analizat aproape 4 milioane de profile şi a constatat că cei care au menţionat în mod detaliat ce mâncare le place au avut mai mult succes la cucerit posibili parteneri. Potrivit studiului guacamole este preparatul care aduce cele mai multe întâlniri dincolo de ecranul gadgetului. Următoarele locuri sunt ocupate de cartofi şi ciocolată. Puteţi trece şi salata în meniul succesului la flirt, sushi, avocado, pastele, brânza şi prăjiturile.

Potenţialii parteneri sunt impresionaţi nu doar de faptul că vă plac aceleaşi mâncăruri. Dacă specificaţi şi că ştiţi să gătiţi, atunci e posibil să le cuceriţi inima pentru vecie. Totuşi, dacă vreţi să intraţi în vorbă cu o persoană pe care nu o cunoaşteţi din viaţa reală, nu pomeniţi mâncarea de la primul rând. Bucatele ar trebui să fie doar pentru a găsi un punct comun de discuţie mai târziu când se leagă o oarecare prietenie.

 

online profil