tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

McDonald’s schimbă unul dintre meniurile sale clasice

McDonald’s schimbă unul dintre meniurile sale clasice

17 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

McDonald’s a anunţat că va face schimbări importante în meniurile sale pentru copii în restaurantele din Statele Unite ale Americii.

Planul McDonald’s este de a aduce numărul de calorii din Happy Meal la 600 şi vor face acest lucru eliminând cheeseburgerul din meniurile pentru copii. Prin acest demers, lanţul de restaurante fast-food vrea să se înscrie în tendinţele actuale de a mânca sănătos. Pe lângă scoaterea cheeseburgerului, va mai reduce şi cantitatea de zahăr din ciocolata cu lapte şi va introduce apa îmbuteliată ca opţiune la meniul pentru copii.

În ciuda acestei măsuri, sandviciul va putea fi comandat în continuare în afara meniului.

Măsura va fi luată deocamdată doar în restaurantele de peste ocean, însă până în 2022 se va extinde în întreaga lume. În Marea Britanie, au fost făcute câteva schimbări în sensul că reprezentanţii McDonald’s au anunţat că meniul pentru copii are mai puţin de 510 calorii chiar dacă include şi cheeseburger.

În restaurantele din România, un cheeseburger are 1275 calorii, iar un Happy Meal care mai conţine pe lângă sandvici şi cartofi prăjiţi şi suc sare de 2500 calorii.  

 

mcdonald's restaurante happy meal cheeseburger