tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Mitch Lienhard, câştigătorul S.Pellegrino Young Chef 2016

Mitch Lienhard, câştigătorul S.Pellegrino Young Chef 2016

17 oct 2016 comentarii

Mitch Lienhard din SUA este câştigătorul S.Pellegrino Young Chef 2016, una dintre cele mai cunoscute competiţii culinare din lume, găzduită de oraşul Milano.

După trei zile de gătit intensiv, Mitch Lienhard a cucerit juriul internaţional format din Gaggan Anand, Elena Arzak, Carlo Cracco, Wylie Dufresne, Roberta Sudbrack, David Higgs şi Mauro Colagreco, cunoscut şi ca Juriul celor şapte întelepţi, cu reţeta de raţă la cuptor cu portocale picante şi cartofi dulci.
 
"Este o nebunie, astăzi a fost o competiţie grea şi nu doar în bucătăria mea", a declarat Lienhard, felicitându-i şi pe ceilalţi doi finalişti Shintaro Awa din Franţa şi David Andrés Morera, care a reprezentat Spania şi Portugalia, notează finedininglovers.com.
 
Premiul i-a fost înmânat de câştigătorul din 2015, Mark Moriarty.
 
Lienhard, al cărui mentor este chiar Dominique Crenn, desemnată cea mai bună femeie chef din lume în 2016, găteşte la Manresa în Los Gatos, California. 
 
În total, din 3000 de aplicanţi, doar 20 de chefi s-au calificat la această faimoasă competiţie care desemnează cel mai talentat tânăr chef din lume.
 
 
Foto credit: Facebook San Pellegrino

mitch lienhard s.pellegrino young chef 2016