tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

O experienţă

O experienţă "intergalactică". Primul restaurant autogrill din România, inaugurat pe DN 1, într-o clădire futuristă de tip OZN

19 apr 2017 comentarii

Arhitectura futuristă şi specialităţi culinare create de chefi de top. Primul autogrill din România care funcţionează într-o clădire în forma unui OZN a fost inaugurat marţi, pe DN 1, în Cornu, Prahova.

Unic în peisajul construcţiilor din România, restaurantul „ETU Pizza&Grill” şi-a deschis porţile marţi, iar participanţii la "experienţa intergalactică" au fost fost întâmpinaţi de personaje din Star Trek.

"Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La „ETU Pizza&Grill” vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare. Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Pizza&Grill", susţine managementul companiei de care aparţine autogrill-ul.

În meniu se regăsesc şi burgeri, salate, pizza sau grilluri.

"Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor", spune şefa de staţie, Alexandra Ungureanu.

Restaurantul dispune în total de 160 de locuri, atât în sală, cât şi pe terasă. De asemenea, aici există şi o sală de conferinţe, iar curând va fi ridicată şi o terasă în pădure.

Valoarea investiţiei a ajuns la 1.450.000 de euro şi a fost realizată în aproximativ un an şi jumătate, fiind create 14 locuri de muncă.

 

 

restaurant autogrill