tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

O masă de cafea pentru secolul 21. Dotările celui mai

O masă de cafea pentru secolul 21. Dotările celui mai "deştept" device din sufragerie

23 mar 2017 comentarii

Sobro este cea mai "deşteaptă" masă de cafea din lume, practic cea mai tare inovaţie pentru living, de la telecomandă încoace, spun inventatorii ei. Vine la pachet cu un frigider încorporat în ea, special pentru a-ţi răci băuturile, cu lumini LED, mufe USB şi boxe Bluetooth.

The Sobro vine din SUA şi este "copilul" companiei StoreBound.  

"A fost creată pentru un stil de viaţă digital. Sobro este mobila viitorului. Masa clasică de cafea tocmai a fost transformată într-un centru care te conectează oricând la nevoile tale". 

Are un frigider încorporat, unde ai mereu la îndemână băuturi reci şi mâncăruri menţinute la temperatura potrivită. "Aşa nu mai trebuie să mergi la bucătărie, să ratezi vreun gol din meciul preferat". Sobro foloseşte un compresor care-ţi păstrează vinul, berea sau băuturile răcoritoare reci, la câte grade doreşti. 

Boxele sunt de înaltă calitate, luminile cu LED creează ambianţa perfectă fie că eşti în dispoziţie de petrecere sau că vrei să vizionezi serialul preferat. Suprafaţa mesei este din sticlă securizată şi foarte uşor de curăţat. Poţi încărca ce vrei la ea, telefonul, tableta, laptopul.

O piesă de mobilier creată pentru stilul nostru actual de viaţă de azi, spun inventatorii ei.

Masa vine în trei culori diferite şi costă 500 de dolari, deocamdată. Preţul va ajunge însă la 1500 de dolari, când compania va strânge toţi banii necesari finanţării. 

Credit foto: Hepta

sobor masa de cafea gadgeturi living