tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Oraşul desemnat să găzduiască cel mai mare eveniment culinar din lume în 2017: World's 50 Best Restaurants

Oraşul desemnat să găzduiască cel mai mare eveniment culinar din lume în 2017: World's 50 Best Restaurants

17 oct 2016 comentarii

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente gastronomice la nivel mondial, ceremonia World's 50 Best Restaurant din 2017 va fi găzduită de Melbourne, Australia, în superba clădirea Royal Exhibition.

"Venirea show-ului la New York, pentru prima oară după ani de zile în care s-a desfăşurat în Marea Britanie, a fost un succes", spune Pat Nourse de la Australian Gourmet Traveller. "Chiar a transmis ideea că este un eveniment global, iar  pregătirea acestuia în Australia îl va duce la un alt nivel în 2017", a completat acesta.

Competiţia Cele mai bune 50 de restaurante din lume se va desfăşura pe parcursul unei săptămâni, între 1 şi 7 aprilie 2017, în aceeşi lună fiind găzduit şi festivalul Melbourne Food & Wine.

Decernarea premiilor World's 50 Best Restaurants în Melbourne reprezintă o veste excelentă pentru statul australian care a început o campanie de promovare a turismului culinar pentru a aduce în ţară tot mai mulţi vizitatori străini în căutare de mâncăruri şi băuturi rafinate şi delicioase.

Pe lângă succesul Invite the World to Dinner din 2014 şi deschiderea Noma de către René Redzepi în Australia, "acesta este un nou capitol captivant în povestea promovării restaurantelor australiene", afirmă John O'Sullivan, managing director Tourism Australia.

Anul acesta, cel mai bun restaurant din lume a fost desemnat Osteria Francescana al cunoscutului chef italian Massimo Bottura.

melbourne world's 50 best restaurants 2017