tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Prima galerie de artă unde poţi mânca din exponate

Prima galerie de artă unde poţi mânca din exponate

17 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Prima galerie de artă senzorială s-a deschis la Londra, The Flavour Gallery. Operele de artă pot fi atinse, mirosite şi chiar mâncate.

Expoziţia are loc în celebrul bar londondonez  Smith and Sinclair şi a fost deschisă  pentru a promova noul mazin al companiei. Evenimentul multisenzorial este o invitaţie la joc  pentru public, o reinterpretare a conceptului clasic de galerie de artă.

 Terry Pastor, London Loom şi  Anja Predojevic au făcut astfel încât fiecare operă de artă expusă să fie însoţită de un element care să stimuleze simţurile celor care se opresc să o privească. Se va hrăni nu doar privirea, ci şi stomacul! Contra cost, vor putea mânca detaliile din decorul care completează piesele artistice!

 Smith and Sinclair şi-au obişnuit clienţii cu tot felul de experienţe inedite, dar de data aceasta se pare că au trecut la un nivel superior. Cocktailuri alcoolice sau nu, dulciuri fistichii, parfumuri comestibile şi tot felul de alte lucruri până acum neînchipuite vor fi alăturate oprerelor de artă pentru a trezi în vizitatori toate simţurile. Fiecare tablou sau statuie este unicat, astfel încât este o ocazie pentru colecţionari să-şi completeze colecţii sau să înceapă unele noi.

Vizitarea expoziţiei se face doar pe bază de rezervare şi bilet.

Sursa foto: Smith and Sinclair Facebook

arta londra galerie