tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Primul restaurant pentru nudişti s-a deschis la Paris

Primul restaurant pentru nudişti s-a deschis la Paris

7 nov 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

În Franţa există o mulţime de locuri pentru nudişti, de la plaje la locuri de campare şi chiar centre SPA. Recent, au mai rupt o barieră. Potrivit cotidianului Le Parisien la Paris s-a deschis primul restaurant pentru nudişti.

O'Naturel este deschis în arondismentul 12 şi deja are clienţi fideli pentru cele 40 de locuri pe care le pune la dispoziţie. Preţurile mâncărurilor încep de la 30 de euro.

Înainte de a intra în sala de mese clienţii sunt rugaţi să îşi dea jos toate hainele şi să le lase la garderobă. Localul este gândit în aşa fel încât de afară să nu se poată vedea nimic în interior, astfel încât clienţii pot mânca în linişte.

La deschidere au fost invitaţi doar membrii ai Asociaţiei Nudiştilor din Paris. Mike and Stephane Saada, cei doi manageri ai restaurantului, au declarat că aceştia le-au fost de un real sprijin încă de când au venit cu ideea localului şi li s-a părut firesc să fie oaspeţi de onoare la momentul deschiderii.

O'Naturel nu este inedit în peisajul parizian. În capitala Franţei există o piscină publică unde în anumite intervale orare se poate face baie în pielea goală, iar în cel mai mare parc din oraş, Bois de Vincennes,  există o zonă pentru nudişti, deschisă în august 2017.

Ideea unui local pentru nudişti nu este nouă. În Londra a fost deschis pentru un sezon un astfel de restaurant, Bunyady, şi acum strâng fonduri pentru a-l putea redeschide. În Tenerife, la Innato se pot consuma mâncăruri afrodisiace direct de pe corpurile nude ale ospătăriţelor.

sursa foto: Facebook O'Naturel 

paris restaurant nudişti