tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Primul vânzător ambulant din Singapore, recompensat cu râvnita stea Michelin, îşi deschide un lanţ de restaurante în Asia

Primul vânzător ambulant din Singapore, recompensat cu râvnita stea Michelin, îşi deschide un lanţ de restaurante în Asia

7 nov 2016 comentarii

Veste bună pentru cei care stau la cozi interminabile pentru a gusta cel mai ieftin preparat din lume pentru care ghidul Michelin l-a onorat pe vânzătorul ambulant Chan Hon Meng cu Oscarul bucătarilor.

Chan Hon Meng, primul vânzător ambulant de mâncare tip street food din Singapore, care a primit o stea Michelin, a semnat un parteneriat cu multinaţionala Hersing Culinary, cea care deţine în Asia şi franciza popularului restaurant Tim Ho Wan, pentru a deschide un lanţ de restaurante unde gurmanzii vor putea comanda şi premiatul pui cu orez.

"Sunt foarte fericit pentru că am găsit partenerul potrivit. Este important că ei sunt foarte entuziasmaţi de această colaborare şi că pun clientul pe primul loc", a declarat Meng.

După ce în vară a fost inaugurat Ghidul Michelin 2016 pentru Singapore, Chan Hon Meng a devenit o celebritate peste noapte, în urma acordării unei stele Michelin, prima oferită unui vânzător ambulant, pentru Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle. 

Cozile au devenit tot mai mari, numeroşi turişti dorind să mănânce faimosul preparat la un preţ de doar doi dolari. 

 

ghid michelin singapore chan hon meng