tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Regina Elisabeta angajează bucătar

Regina Elisabeta angajează bucătar

5 ian 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Regina Elisabeta îşi caută bucătar şef, iar postul de demi chef de partie a fost scos la concurs în luna decembrie. Termenul limită de aplicare a fost 1 ianuarie.

Salariul oferit de Palatul Buckingham este de 28.000 de dolari pe an (sau mai puţin dacă noul bucătar va alege să locuiască la palat). Câştigătorul postului va avea 33 de zile de concediu pe an şi mâncarea asigurată.

Noul chef vor trebui să preparare bucate pentru recepţii, dineuri oficiale, prânzul pentru angajaţii de la Palatul Buckingham şi alte reşedinţe regale. Anunţul spune că experienţa nu este neapărat necesară, însă vor fi luaţi în considerare candidaţii care au mai lucrat în restarante sau alte localuri unde se gătea în cantităţi mari. De asemenea, trebuie să ştie să comunice foarte bine, să iubească mâncarea, să dorească mereu să înveţe, să respecte termenele limită şi să fie foarte atent la detalii.

Toate aceste cerinţe sunt de înţeles mai ales că Regina Elisabeta are o mulţime de pretenţii în ceea ce priveşte mâncarea: nu suportă usturoiul, adoră ciocolata neagră, mănâncă foarte puţină carne roşie. 

regina elisabeta bucatar