tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Regina Elisabeta II le face cadouri dulci angajaţilor

Regina Elisabeta II le face cadouri dulci angajaţilor

15 dec 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

De Crăciun toată lumea face daruri, iar Regina Elisabeta II a Marii Britanii nu face execepţie. În fiecare an îşi recompensează cei aproximativ 1500 de angajaţi de la palat cu un cadou prin care le mulţumeşte pentru dăruirea de care au dat dovadă de-a lungul anului.

Darul pentru angajaţii de la Palatul Buckingham nu vine la plic sau pe card, aşa cum mulţi ar fi tentaţi să creadă. Este chiar unul dintre cele mai normale cadouri, având în vedere momentul anului. Potrivit site-ului oficial al Casei Regale, Regina şi Prinţul Consort oferă angajaţilor budincă. Tradiţia este începută acum mai bine de un secol de către Regele George V, bunicul Reginei. Budinca este însoţită de o felicitare semnată personal de cele două feţe regale.

Anul acesta budinca a fost achiziţionată de la Tesco, iar în anii trecuţi de la Harrods sau de la Fortnum & Mason, băcănia regală. Sortimentul ales este Tesco’s Finest Matured Christmas Pudding. Chiar şi regina consumă acest produs.

Cadoul de Crăciun este mai valoros pentru angajaţii mai vechi ai Casei Regale. Aceştia primesc şi vouchere, valorea lor fiind diferită, în funcţie de vechimea în slujba Reginei.


 

regina elizabeth craciun cadou