tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Restaurantul unde mănânci direct de pe pielea ospătăriţei (VIDEO)

Restaurantul unde mănânci direct de pe pielea ospătăriţei (VIDEO)

17 nov 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Proprietarii unui restaurant din Tenerife, Spania, vor cu tot dinadinsul să le îndeplinească celor care vin să mănânce toate dorinţele, chiar pe cele mai ascunse. Practic, la un punct, nici nu mai este vorba despre mâncare, ci doar despre ospătari.

Meniul restaurantului Innato conţine preparate afrodisiace. Particularitatea localului este că pot fi servite direct de pe trupurile goale ale ospătarilor sau ospătăriţelor. Aceştia vor purta doar frunze sau bucăţi mici de pânză pentru a le acoperi părţile intime.

Tony de Leonardis, proprietarul restaurantului a declarat că s-a inspirat de la un local similar din Londra, The Bunyadi. S-a dovedit a avea un fler bun pentru că are rezervate toate locurile pentru perioada următoare, chiar şi o listă foarte lungă de aşteptare.

Clienţii trebuie să îi lase telefoanele la intrare după care sunt conduşi într-o cameră specială unde se dezbracă şi primesc un halat. Fiecare masă este izolată prin panouri de bambus de celălalte, astfel încât se asigură intimitate. Restaurantul are 44 de locuri, iar preţul unui meniu all-inclusive cu 3 feluri de mâncare esre de 70 de euro.

Cel mai popular preparat din meniu este ”Happy Ending”, un desert din căpşune şi ciocolată topită care este servit pe un model nud. 

Sursă foto: Facebook

restaurant spania