tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Reţete inedite. Scarlett Johansson deschide primul magazin de popcorn gourmet din Paris

Reţete inedite. Scarlett Johansson deschide primul magazin de popcorn gourmet din Paris

24 oct 2016 comentarii

Scarlett Johansson, starul din "Lost in Translation" şi "Avengers", şi-a deschis magazin de popcorn gourmet, la Paris, potrivit publicaţiei Le Parisien.

Îmbrăcată în salopetă şi şorţ, Scarlett Johansson şi-a luat în serios rolul de a a servi sutele de clienţi care au venit la deschiderea magazinului Yummy Pop, aflat în districtul Marais. Acesta va pune la dispoziţia clienţilor popcorn cu aromă de trufe, parmezan şi salvie.

Scarlett şi soţul ei, francezul Romain Dauriac, au lucrat alături de chef Will Horowitz din New York la meniul shopului care va include şi popcorn cu ulei de măsline şi sare de mare, "Real Vermont Maple", frişcă, căpşuni simple sau învelite în ciocolată.

Potrivit celor doi, dacă "Real Vermont Cheddar" şi alte reţete pline de savoare vor fi pe gustul clienţilor, vor deschide magazine şi în alte oraşe.

Purtătorul de cuvânt al lui Johansson a spus că actriţa e pasionată de popcorn, gătit cât de proaspăt şi combinat cu ingrediente se sezon.

Sora lui Romain Dauriac va fi managerul magazinului.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

Succesul mondial obţinut de "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" şi "Vicky Cristina Barcelona".

A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

 

scarlett johansson popcorn yummy pop