tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Roboţii îţi vor livra mâncarea la domiciliu

Roboţii îţi vor livra mâncarea la domiciliu

23 sep 2016 comentarii

Roboţii autonomi vor livra curând mâncare, la orice adresă, în aproape toată lumea.

După ce au fost testaţi anul acesta în Europa, roboţii vor ajunge acum în SUA, iar primele zonă de livrare vor fi din această toamnă Washington, D.C şi San Francisco.
 
Autorităţile au aprobat deja primele teste şi prezenţa roboţilor Starship Technologies pe străzi, notează Recode, potrivit techcrunch.com.
 
Start-up-ul estonian Starship Technologies, creat de co-fondatorii Skype, Janus Friis and Ahti Heinla, a realizat primele teste cu roboţii autonomi în iulie, în Europa, mai exact în Marea Britanie, Germania şi Elveţia.
 
Maşinăriile sunt create special pentru a livra comenzi de mâncare, o pot păstra atât fierbinte, cât şi rece, sunt ghidaţi prin GPS, au şase roţi şi o antenă specială pentru a primi comenzile de la dispeceratul central. Viteza maximă cu care se deplasează este de 16 km/h şi pot duce o greutate de 18,5 kg. 
 
Clientul care face comanda primeşte un cod unic pe care trebuie să-l introducă atunci când robotul ajunge la destinaţie, pentru a-şi putea ridica pachetul.
 
 
 
 

Starship just completed its first official and completely autonomous delivery to a wonderful lady in Richmond district of San Francisco

A photo posted by Starship Technologies (@starshiprobots) on

roboţi comenzi la domiciliu servicii de livrare mâncare