tap to open sidebar
tap to close sidebar


Gustă Știrile

Sarea cu aromă de vin, o fuziune ingenioasă

Sarea cu aromă de vin, o fuziune ingenioasă

27 apr 2017 comentarii

Când te gândeai că s-au inventat mai toate alimentele şi condimentele de care aveai nevoie, iată că mai apare unul la care probabil nu te-ai fi aşteptat: sarea cu aromă de vin.

Sarea este unealta nelipsită din instrumentarul unui chef, vinul este incontestabil delicios, aşa că ce poate ieşi rău din această combinaţie?

O companie producătoare de sare şi un producător de vinuri şi-au unit forţele pentru a crea sarea infuzată cu pinot noir.

Superbele cristale violete desăvârşesc gustul unui preparat. Ingenioasa sare merge perfect cu ficăţei de pui în aspic, sfeclă la cuptor sau fructe de pădure cu burrata.

Sarea a fost inventată de Jacobsen Salt Co., în colaborare cu Willamette Valley's Grochau Cellars.

 

sare cu aromă de vin