tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Secretele pâinii, dezvăluite în cea mai detaliată enciclopedie pe această temă

Secretele pâinii, dezvăluite în cea mai detaliată enciclopedie pe această temă

12 dec 2016 comentarii

Secretele pâinii sunt dezvăluite în 2300 de pagini, în cea mai detaliată enciclopedie publicată vreodată pe această temă: Modernist Cuisine. Modernist Bread: The Art and Science.

Ghidul este gândit să răspundă tuturor întrebărilor legate de unul dintre cele mai consumate alimente din lume, de la ce fel de cuptor trebuie să foloseşti până la de ce pâinea miroase atât de bine, ce fel de ingrediente şi tehnici să foloseşti pentru a obţine cele mai gustoase rezultate.

Are cinci volume şi este destinat atât brutarilor experimentaţi cât şi bucătarilor aflaţi la început de drum sau curioşilor. Conţine, de asemenea, fotografii impresionante şi 1500 de reţete.

Nathan Myhrvold şi echipa sa de cercetători şi editori de la Modernist Cuisine au lucrat patru ani la această enciclopdie: “Pâinea este o invenţie a omului, nu există altfel în natură", a declarat Myhrvold pentru The Wall Street Journal, notează finedininglovers, "iar transformarea de la grăunte până la pâine este la fel de profundă şi spectaculoasă ca cea de la lapte la brânză sau de la strugure la vin”.

Cele cinci volume costă 525 de dolari şi vor putea fi cumpărate din mai 2017.

pâine