tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Sticla de vin, cu o formă unică în lume, creată special pentru a fi livrată în cutia poştală

Sticla de vin, cu o formă unică în lume, creată special pentru a fi livrată în cutia poştală

16 ian 2017 comentarii

Fanii vinului îşi pot primi de acum băutura preferată în cutia poştală. O companie din Marea Britanie a inventat o sticlă cu o formă unică în lume.

Sticla este de 750 ml, la fel ca una obişnuită, are lungimea de 35 de cm, iar lăţimea de doar 5 cm. Forma plată îi permite să fie livrată direct în cutia poştală sau în fanta pentru corespondenţă a uşii de la intrare. Materialul sticlei este unul special, pentru ca aceasta să nu se spargă.

Compania britanică Garcon Wines a venit cu această idee inovativă ca răspuns la comenzile online de vinuri, tot mai mari, dar şi în urma sugestiilor clienţilor nemulţumiţi de serviciile tradiţionale de livrare. Astfel, nu trebuie să mai stai acasă aşteptând curierul.

Partenerul meu de afaceri m-a abordat acum un an şi jumătate cu o viziune în ceea ce priveşte livrarea de vin. Ne confruntam deja cu probleme legate de acest aspect, având anterior o companie online de vinuri. Am petrecut mult timp discutând cu designeri din toată lumea pentru a găsi soluţia potrivită. Aşa am reuşit să creăm un recipient care să fie util, dar să arate şi bine pe masă, a declarat co-fondatorul Garcon Wines, Santiago Navarro.

Gata cu livrările întârziate şi cu timpul pierdut în aşteptarea curierului , a spus la rândul său co-fondatorul Joe Revell.

Deja SUA, China, Japonia, Germania, Olanda şi Malta s-au arătat interesate de noua sticlă.

Foto: Hepta

sticlă de vin