tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Trendul verii. Restaurantele unde iei masa fără haine pe tine prind tot mai mult
HOT

Trendul verii. Restaurantele unde iei masa fără haine pe tine prind tot mai mult

19 iul 2016 comentarii

La Londra, a fost inaugurat vara aceasta primul restaurant unde hainele nu au ce căuta pe tine.

The Bunyadi şi-a deschis porţile în iunie, în centrul Londrei. Ideea aparţine celor de la Lollipop, specializaţi în a oferi experienţe creative. Sunt aceeaşi care au adus ABQ, the Breaking Bad, barul de cocktail-uri lansat anul trecut, un mare succes astăzi cu o listă de aşteptare de 65.000 de persoane.
 
The Bunyadi a stârnit interes încă înainte de deschidere, 11.000 de persoane grăbindu-se să facă rezervări.
 
Mâncarea este bio, în ton cu profilul cât mai natural. Iar tacâmurile sunt comestibile. Mesele sunt din lemn, aşezate sub bolta luminilor lumânărilor.
 
"Credem că oamenii trebuie să aibă şansa să experimenteze şi să se bucure de o noapte fără impurităţi, chimicale, fără coloranţi, electricitate, gaz, telefoane sau haine" , spune Seb Lyall, fondatorul Lollipop. "Ideea este să simţi adevărata eliberare".
 
Există totuşi şi o zonă pentru cei pudici, care vor să-şi păstreze hainele pe ei. 
 
După Londra, un asemenea restaurant a fost inaugurat şi în Japonia, iar acum Berlinul se aliniază trendului.
 
The Black Cat este cunoscut mai ales pentru bugerii pe care-i serveşte, dar din luna iulie este faimos şi pentru dress code-ul adoptat. Clienţii sunt invitaţi de către un model Playboy să ia masa gratuit în restaurant, dacă renunţă complet la haine. Iar cei care acceptă numai varianta topless primesc doar băuturi gratis.
 
Şi se pare că a prins fantastic la public. Conceptul a devenit hit. Chiar şi celebrităţile din Berlin au trecut să arunce o privire.
 

restaurant bunyadi