tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Trimite-i chelnerului comanda prin SMS! Aplicaţia care va revoluţiona restaurantele
COOL

Trimite-i chelnerului comanda prin SMS! Aplicaţia care va revoluţiona restaurantele

7 mar 2016 comentarii

Nimănui nu-i place să se simtă abandonat de staff-ul unui restaurant. De la reumplerea paharului până la cererea şi sosirea notei de plată, toate acestea sunt pe cale să devină mai simple şi mai rapide cu ajutorul unei aplicaţii create special pentru această industrie.

Antreprenorul şi inventatorul Einar Rosenberg a văzut această oportunitate de business şi a venit cu o soluţie eficientă pentru cei care au nevoie să atragă atenţia chelnerului pentru a fi serviţi. 
 
Start-up-ul său, Creating Revolutions, oferă răspunsul în această situaţie, cu un tabletop device pentru client şi un sistem de alerte pe care managerii şi chelnerii îl pot folosi uşor, oferind servicii mai bune, cu eficienţă mai mare.
 
Iată cum funcţionează mai exact aplicaţia:
 
Clientul îi trimite un mesaj ospătarului, de la un tabletop device. Acesta îi răspunde apoi în cel mai scurt timp posibil. 
 
Managerii pot urmări în cât timp angajaţii execută cererea, încercând să aducă îmbunătăţirile necesare, dacă este cazul.
 
Restaurantele pot folosi, de asemenea, aceste device-uri, pentru mesaje de promovare. 
 
Angajaţii pot utiliza un ceas special sau orice smartphone.
 
Asta nu înseamnă însă că staff-ul restaurantelor va fi înlocuit. Ideea este de a ajuta angajaţii să ofere servicii mai bune, pentru a-i face pe clienţi să revină.
 
Câteva restaurante din Miami folosesc deja aplicaţia, iar rezultatele se văd inclusiv în cifra de afaceri.
 
 

restaurante aplicatii