tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Un producător de băuturi spirtoase caută candidaţi care să călătorească în jurul lumii în numele whisky-ului

Un producător de băuturi spirtoase caută candidaţi care să călătorească în jurul lumii în numele whisky-ului

14 aug 2017 comentarii

Să călătoreşti prin lume doar cu o valiză plină de whisky poate suna ca un episod din emisiunea „Amazing Race”, dar Grant's Whiskey vrea să plătească pe cineva să facă exact asta.

Înscrierile sunt deschise pentru câteva persoane norocoase pentru a face un turneu mondial de 10 zile, care va servi drept interviu pentru a deveni Ambasadorul Global al Grant's în 2018. Trei candidaţi finali vor călători fiecare într-un trio de ţări, de la India la Polonia, echipaţi cu valiza mai sus menţionată, pentru a împărţi whisky cu cei pe care îi întâlnesc în drumul lor.

Excursia reaminteşte de cea a lui Charles Grant Gordon, ginerele fondatorului Grant's Whisky, William Grant, în 1909. Gordon a pornit şi el o valiză cu Grant's pentru a prezenta whisky-ul lumii întregi. Ambasadorul global al mărcii ales de Grant va pleca pe urmele sale în anul 2018.

Candidaţii vor avea nevoie de o varietate de competenţe pentru a câştiga. „Rolul merge mult dincolo de posibilitatea de a face cocktail-uri grozave”, spune Oliver Dickson, directorul global al mărcii. „Căutăm pe cineva care să întruchipeze spiritul de ‘a fi uniţi’ al brandului şi care poate să direcţioneze Grant în următoarea etapă a călătoriei sale globale”.

whisky