tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Una dintre cele mai scumpe beri din lume este servită într-o veveriţă împăiată
ART

Una dintre cele mai scumpe beri din lume este servită într-o veveriţă împăiată

29 mar 2016 comentarii

Conţinutul şi ambalajul berii "The End of History sunt cu totul ieşite din comun.

Berea blondă belgiană "The End of History" , una dintre cele mai tari din lume, are un grad de alcool de 55%, spre deosebire de cea obişnuită, aproximativ 5%. Acesta este şi motivul pentru care se recomandă servirea ei în pahare mici, specifice băuturilor spirtoase, scrie Business Magazin.

Numele berii este derivat din opera lui Francis Fukuyama "The End of History and the Last Man".

"The End of History" este infuzată cu urzici şi boabe de ienupăr, iar o sticlă s-a vândut în general cu 765 de dolari.

Doar 12 beri au fost create şi fiecare dintre ele, prezentată într-un animal împăiat, a venit însoţită de un certificat de autenticitate.  Ambalajul a fost creat de un taxidermist, animalele folosite fiind dintre cele care au fost găsite moarte pe carosabil.

Producătorul BrewDog şi-a propus să creeze prin produsul său o combinaţie conceptuală de artă, taxidermie şi fabricarea de bere.

Toate sticlele de "The End of History" s-au vândut, dar iubitorii de bere mai au la dispoziţie câteva opţiuni: mai pot achiziţiona un "Tactical Nuclear Penguin" (32% alcool) sau un Sink the Bismarck! (41%).

Berea cu cel mai mare grad de alcool din lume este Brewmeister Snake Venom (67%), iar cea mai scumpă este acum Allsopp Arctic Ale 1852, la 500 de dolari sticla.

Sursa foto: Business Magazin

bere veveriţă băuturi