tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Unde ieşiţi în oraş de 8 martie?

Unde ieşiţi în oraş de 8 martie?

7 mar 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Anul acesta restaurantele din Bucureşti mizează pe muzică pentru ziua de 8 martie. Aproape toate s-au străduit să aducă saxofonişti, dansatori şi cântăreţi buni pentru a le încânta pe doamne. Voi unde vă scoateţi partenerele în oras?

Divan

Divan lansează un nou concept de lifestyle: 1001 white nights by Divan. Ziua de 8 Martie este un prilej de a sărbători femeia, simbol al vieţii, al iubirii şi al frumuseţii, iar la Divan o vom face într-un stil caracteristic cu o seară de muzică, dans şi distracţie! Atmosfera va fi întreţinută de Dj TEHO, iar Santa Molina / Lucas Molina Flamenco va dansa pe ritmuri de Oriental Percussion.
Doamnele se vor putea delecta cu un platou rece, 109 lei,  (cacik-cremă de iaurt cu castraveţi, usturoi şi ulei de măsline, hummus, beyaz peynir ezmesi- cremă de brânză picantă, patlican salatasi- salată de vinete coapte , tahini şi ulei de măsline şi Yaprak Sarma- sărmăluţe în foi de vită, orez, muguri de pin, coacăze sau platou cald, 209 lei, adana/urfa kebap ( kebap din carne de vită şi oaie ), cop sis (frigăruie din vită şi oaie), tavuk sis (frigăruie din piept de pui), sarma beyti kebap (kebap din carne de vită şi oaie cu usturoi înfăşurat în lipie turcească).

B3TON RESTOBAR

B3ton Restobar v-a pregătit o selecţie de cocktailuri handmade ce vă vor cuceri pe ritmuri de jazz & blues! Ofertă specială: la achiziţia oricărui cocktail din meniu, al doilea este la jumătate de preţ. Toate doamnele vor primi prosecco la intrarea în local. Spectacolul este asigurat de  Sax Machine / Szabadi Lorand.

Winestone Victoriei 37

La Winestone Victoriei 37 chef Dumitru Bucşă a pregătit un meniu special pentru doamne: file de biban la grătar servit cu ratatouille acrişor şi spanac cu smântână care va fi acompaniat cu un pahar de Prosecco. La final, vor primi un desert savuros.

Galleto

La Galleto femeile sunt sărbătorite femeile cu un duet vocal şi un meniu maritim. Puteţi opta pentru:
meniul peşte: tartar de somon, dorada cu sos de lămâie şi tiramisu (apă platp, prosecco, vin alb): 110 lei sau meniul fructe de mare: calamari prăjiţi, creveţi în sos de unt şi tiramisu (apă plată, prosecco, vin alb): 120 lei.

Funky Restobar

La Funcky Restobar veţi închina un pahar cu vin în cinstea tuturor Femeilor, la "Wine, me please!". Seara începe  pe cai mari, mai exact cu o degustare de vin alb sec, "Caii de la Letea Aligote- Ediţie Specială". Un vin cu aromă discretă de pământ reavăn şi fân proaspăt cosit, cu note de măr verde şi note de pelin pe final, susţinut de o bună aciditate. Din meniu puteţi alege preparate care să se potrivească la fix, din peşte, fructe de mare, carne albă sau preparate pe baza de brânză, ca de exemplu favoritele clienţilor noştri, "Cigarette Borek". Nu doar gustul merită savurat, ci şi preţul, atât la pahar, cât şi la sticlă (19 lei / 95 lei).

Joseph by Joseph Hadad

De 8 Martie, la  Restaurant Joseph veţi găsi arta şi emoţiile sub toate formele. Noul meniu creat de chef Joseph Hadad va fi completat perfect cu un moment special de Flamenco, un dans cu rădăcini misterioase, dar plin de pasiune. Lucas Molina vă va cuceri o parte din simţuri joi seara, începând cu ora 20:30.
 

8 martie bucuresti restaurante