tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustă Știrile

Unde mâncăm în oraş? Evenimente din perioada 3-9 noiembrie.

Unde mâncăm în oraş? Evenimente din perioada 3-9 noiembrie.

3 nov 2017 comentarii

Vinuri bune, burgeri, bere artizanală, plăcinte făcute cu dragoste şi discuţii despre mâncarea noastră cea de toate zilele vă aşteaptă la evenimentele din săptămâna ce vine.

Romania's Wine Convention

3 – 5 noiembrie, Romexepo

GoodWine, Romania's Wine Convention, este cel mai important eveniment dedicat culturii vinului din România. Peste 100 de crame diferite, peste 1000 de vinuri oferite spre degustare, secţiune Gourmet, secţiune Fine Spirits sau VIP plus evenimente conexe de ţinută - toate la Sărbatoarea Vinului din România! 

Top Culinary Trends 2017

7 Noiembrie, Radisson Blue Hotel, Bucureşti

Top Culinary Trends este un eveniment de o zi pentru oamenii ce recunosc puterea informaţiei, sunt interesaţi de tendinţe, sunt dornici să se dezvolte şi să fie cu un pas înaintea cererii. Aspectele cele mai importante ale gastronomiei din România vor fi subiecte de discuţie în cadrul celor trei seminarii ce vor face parte din programul evenimentului: gastronomia, de la pasiune la afacere şi viceversa, tehnologia, factorul X al bucătăriei moderne, infuzie de legislaţie pentru un business sănătos. Demonstraţiile, sfaturile şi trucurile împărtăşite de bucătari de renume vor completa programul evenimentului, aducând în prim plan tendinţe şi noi practici de lucru.


Street Food Festival pe Barbu Văcărescu

3-5 noiembrie, Kaufland Barbu Văcărescu, Bucureşti

Peste 20 de truck-uri colorate, echipate şi ocupate de chefi pasionaţi vor găti reţete adunate din toate colţurile lumii. Vor fi concerte live, iar intrarea este liberă.

Gourmet Burgers & Craft Beer

8 noiembrie, Bucharest Cooking School

Distrează-te gătind burgeri delicioşi, cu ajutorul lui Chef Alex Scotnotis, iar fiecare burger va face pereche cu câte o bere craft Ground Zero. Burgerii sunt reţete originale, propuse de Chef Alex Scotnotis. Alex este un perfectionist, absolvent al celei mai prestigioase şcoli de gastronomie din lume: “Le Cordon Bleu Paris”.
 

Antropologia băuturii la români@Culese din Balkani

5 Noiembrie, Muzeul Ţăranului, Bucureşti

Antropologia băuturii la români: ţuica, vinul şi cu braga. Povestiri şi degustări. Intrare liberă în liminta locurilor disponibile. Povestiri cu Vintila Mihailescu (despre ţuică), Dragos Bogdan (despre bragă) şi Lucian Prună (despre vinuri). 

 

evenimente mancare vinuri bere

Cristina Călin