tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

9 lucruri neştiute despre Gordon Ramsay şi soţia lui, Tana

9 lucruri neştiute despre Gordon Ramsay şi soţia lui, Tana

15 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Gordon Ramsay nu este doar un bucătar talentat şi celebru, ci şi o persoană publică, o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Viaţa lui este urmărită de presa tabloidă, iar fanii cer mereu să afle cât mai multe detalii. Relaţia lui cu Tana este la fel de urmărită ca şi activitatea lui profesională.

Soţia a fost iubita prietenului său

Înainte ca Tana să se întâlnească cu Gordon se întâlnea cu un alt bărbat, tot bucătar, pe nume Tim. Acesta era prieten cu Gordon. Când Tana şi Tim s-au despărţit Gordon a profitat de ocazie şi i-a cerut femeii o întânire.

Îşi dădeau întâlniri în miezul nopţii

Cum viaţa unui chef nu respectă programul obişnuit al unui angajat, întâlnire dintre Tana şi Gordon aveau loc la ore neobişnuite din noapte, când bucătarul închidea bucătăria.

Sunt căsătoriţi de 22 de ani

Cuplul s-a căsătorit în 1996, la Londra. Tana avea 21 de ani, iar Gordon 29.

Le-a fost greu să conceapă copiii

Pentru că nu rămânea însărcinată, Tana a început să facă nişte investigaţii în urma cărora a aflat că suferă de sisndromul ovarelor polichistice. Nici Gordon nu funcţiona mai bine din cauza meseriei sale. El i-a mărturisit lui James Cordon la The Late Night Show că ”din cauza statului în picioare foarte aproape de cuptor, sperma mea nu este de cea mai bună calitate”. Conceperea unui copil a fost dificilă pentru cuplul Ramsay.

Au apelat la IFV

Pentru că nu au putut concepe un copil pe cale narală, cei doi au apelat la fertilizare in vitro. Aşa au apărut pe lume Megan în 1998, Holly şi Jack în 1999 şi Matilda în 2002.

Tana a pierdut o sarcină

În 2016, Tana a rămas însărcinată pe cale naturală, dar a pierdut sarcina în luna a cincea. Cel mai mare spirijin l-au primit în acea perioadă de la prietenii lor de-o viaţă, David şi Victoria Beckam.

Gordon a fost acuzat de infidelitate

În 2008 Gordon Ramsay a fost acuzat de Sarah Symonds că a avut o relaţie extraconjugală cu ea timp de 7 ani. A scris chiar şi o carte despre acestă aventură, însă bucătarul a respins orice legătură cu femeia. Tana a rămas alături de el.

Şi-a băgat socrul la închisoare

Tatăl Tanei, Chris Hutcheson,  şi Gordon Ramsay au pornit o afacere împreună la începutul carierei bucătarului. Socrul l-a ajutat financiar să deschidă primul restaurant şi timp de 12 ani au lucrat împreună. În 2010, cheful l-a acuzat pe tatăl soţiei sale că a delapidat firma cu peste un milion de lire sterline. Omul chiar a ajuns la închisoare, dar pentru că i-a violat corespondenţa lui Ramsau,

Sunt obsedaţi de sport

Tana este obsedată de fitness, iar Gordon participă la triatloane. Uneori se înscriu împreună în competiţii sportive.

 

gordon ramsay tana soţie